top of page

Som byråpartner till ditt varumärke hjälper vi dig definiera och uttrycka din historia.

ÄRLIG
KREATIV
NYFIKEN
UTVECKLING
STOLT

Med våra värdeord i centrum strävar vi efter att alltid leverera bästa möjliga resultat för våra partners.


 

Vi är en reklambyrå med inbyggd mediebyrå och produktionsbolag. Grundat 2006 är BARTOS i ständig utveckling för att möta våra partners behov och anpassa och efter nya beteendemönster, teknik, medier och plattformar.

Att jobba med oss på BARTOS är som att ingå ett partnerskap med målet att definiera och uttrycka din historia. Vi utgår varsamt från dina mål och värderingar och tillsammans skapar vi långsiktig strategi för kommunikation, medieval och innehåll som engagerar din målgrupp. Från de stora frågorna, vägvalen och breda penseldragen till det dagliga PR-arbetet finns vi med dig för att sprida ditt budskap till omvärlden.


Genuina och autentiska band mellan varumärken och deras användare skapas när engagerande innehåll fångar mottagarens uppmärksamhet och förmedlar varumärkets sanning och värde. Vi skapar skräddarsydda koncept som träffsäkert riktar sig mot din målgrupp  och skapar uppmärksamhet kring ditt varumärke. Tillsammans definierar vi kanaler och kontaktpunkter för kampanjer och koncept och skapar rapporter och analyser för att du skall kunna följa resultat och framgång.


Vi är en ägarledd byrå. Det betyder att varje kund jobbar direkt mot en ägare eller senior rådgivare. Vi har fokuserat på att utveckla och genomföra kreativa idéer för varumärken och företag i över 17 år. Under den tiden har vi samlat en mängd kunskap och erfarenhet i vårt arbete med vitt skilda produkter och tjänster, likväl som att jobba mot olika målgrupper.
Det är rutin för oss att hantera komplexa, långsiktiga projekt. Vår erfarenhet är att ”one size fits all” inte funkar. För maximal effekt så förtjänar varje kund en unik angreppsvinkel och lösning för den utmaning man står inför. 


Vår resa betyder att vi har goda relationer i mediavärlden, både inom broadcast, digitalt och print. Vi har också en stor bekantskapskrets inom alternativa, nyare, mediekanaler som t.ex. podcasts, influencers och sociala medier. Kvalitet och detaljer är avgörande framgångsfaktorer som vi aldrig släpper med blicken. Vi söker ständigt efter kreativa lösningar för våra partners.

kreativa miljöer
bottom of page