pl-Artboard 4_edited.jpg

sökes:
taktisk och strategisk projektledare

 

Efter spännande år av stark tillväxt och utveckling är det dags att förnya och utveckla vår organisation.


Vi söker en person som gärna axlar rollen som nyckelspelare med uppgift att säkra vår kundnöjdhet och ständigt utveckla vår affär. 
Kanske kallar du dig projektledare, affärsutvecklare eller säljare, kanske är du en byråperson med erfarenhet av stora konton, kanske kommer du från en marknadsgrupp i privat eller offentlig sektor. Kanske är du en råtalang utan ”rätt kvalifikationer”.


Din primära roll innefattar affärsutveckling, förädling av interna processer, strategiska lösningar och budgethantering för slutkund. Din sekundära roll är operativ ledning i produktion och aktiv nykundsbearbetning. Du tar det större ansvaret bland de små utmaningarna och ser lösningarna.


Vi söker en stabil person som trivs med att jobba med människor, och väl utvecklat driv, ansvarskänsla, en stor dos mod och en talang att hålla fler bollar i luften. Bred kunskap om vår bransch är meriterande.
Vi erbjuder ett steg in i hetluften och möjligheten att jobba taktiskt och strategiskt med några av regionens skarpaste talanger, kunder och konton, från lokala till internationella. 


Vi ger dig möjligheten att växa, utmana och skapa strategier, kampanjer och innehåll för varumärken, produkter och tjänster. 
Vi väntar på dig. Vad väntar du på?

Använd formuläret nedan eller mejla oss på join@bartosmedia.se
 

ansök,

säg att du finns,

bara för att!

Ladda upp ditt CV

Tack för din ansökan!