top of page
tải-xuống-20.png
white-logo.png

CREATIVES

STUDIOS

MOTIVATORS

STRATEGIC PLANNING
PUBLIC RELATIONS
COMMUNICATION & MARKETING

info@bartosmedia.se | +46 155 21 24 00 | Nytorget 7 Nyköping

Film - kom igång
enkelt.

Det har aldrig varit lättare att komma igång, vi har satt ihop teamet och paketen du behöver

box-with-boxes-mockup.jpg

Dags att göra film? Hur kul?!

Troligtvis har du hamnat här för att du redan har köpt reklamtid och exponering eller funderar på det men saknar material? Därför har vi på Bartos, ihop med Airtime Sales, fyra riktigt bra paket för dig som behöver reklamfilm! Så för att komma i gång behöver du bara kolla med din säljkontakt vilken teknisk specifikation det är som gäller för filmen, läsa igenom vår checklista, välja paket och höra av dig till oss. Svårare än så är det inte!

Pack-01.png

nivå 1.

7000:- + moms

Den enklaste nivån. Vi får din grafiska profil och max 3 bilder på tvären. Vi tar fram ett manus utifrån en beskrivning och ett önskemål från dig vad manuset skall handla om. Vi tar fram en speakerröst och musik som passar budskapet och känslan. Ofullständigt underlag debiteras extra.

 

paket
Pack-02.png

nivå 2.

15000:- + moms

Enkel men proffsig nivå. Vi får din grafiska profil och passande bilder. Du bistår tydligt med vad du vill få sagt i filmen i en sk. brief. Vi tar fram ett manus och skapar rörlig grafik som passar budskapet. Vi tar fram en speakerröst och musik som passar budskapet och känslan. Ofullständigt underlag debiteras extra.

 

Pack-03.png

nivå 3.

45000:- + moms

Nivån där vi tar med oss filmteamet. Vi får din grafiska profil. Du bistår tydligt med vad du vill få sagt i filmen i en sk. brief. Vi tar fram en passande idé och låter kreativiteten dansa in i en enkel men riktigt filmad film. Vi tar fram en speakerröst och musik som passar budskapet och känslan.

Pack-04.png

nivå 4.

offereras

Nivån då vi agerar reklambyrå. Vi prisar inte en film här utan vi tittar mer strategiskt på kommunikationen och bestämmer budget tillsammans. Här vinner vi guldägg och och ser dina mål komma i hamn på ett mer gemensamt sätt. Kanske skapar vi nästa ”Fredagsmys” eller nästa iprengubbe? Vi får se, men det kommer bli kul och väldigt bra.

kontakt

dina vänner genom processen!

LARS BJÖRKMAN

Projektledare | CD

lars@bartosmedia.se

0155-212400

CAROLINE SVENSSON

Projektledare

caroline@bartosmedia.se

0155-212400

ALBERT ENGSTRÖMER

Film | Animation | Grafik

albert@bartosmedia.se

0155-212400

FRIDA ERIKSSON

Projektledare

frida@bartosmedia.se

0155-212400

CHRIS MCGREEVY

Ljud- & Musikproducent

chris@bartosmedia.se

0155-212400

DAVID DUPLO FERNANDEZ

Film | Foto | Livestream

david@bartosmedia.se

072-3968349

Vi tar hand om dig under hela projektet

Vi tycker det är hur kul som helst! Man kan säga att vi brinner för att skapa - och just film ligger oss väldigt varmt om hjärtat. Inom filmskapande jobbar man med alla olika medier för att förmedla innehållet så att budskapet ska fastna hos mottagaren på bästa sätt. Framförallt skapar film engagemang! Idag, vågar vi säga, är engagemang minst lika viktigt som priset på en produkt eller tjänst, och genom videor kan ett varumärke engagera sina kunder på bästa sätt!
 

bottom of page